Blog

Futás előnyei

Fuss vagy ne fuss? A futás 5 meglepő előnye!

Katona Edit

A futás az egyik legnépszerűbb sporttevékenység a világon, mégis sokan vitatják annak előnyeit és hátrányait. Sokan azonnal az ízületi problémákra vagy a túlzott megterhelésre gondolnak, amikor a futásról van szó. De vajon tényleg csak ennyi lenne?

Vízfogyasztás: Hány pohár az igazán elegendő?

Vízfogyasztás: Hány pohár az igazán elegendő?

Katona Edit

A víz nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára. De vajon hány pohár vizet kell innunk naponta? Ebben a cikkben megvizsgáljuk a vízfogyasztásra vonatkozó ajánlásokat és az egyéni szükségleteket.

Pihentető alvás

Pihentető alvás és annak fontossága

Katona Edit

Az alvás az életünk egyik legfontosabb része. Az alvás kulcsfontosságú az egészségünk és a teljesítményünk szempontjából. De miért is olyan fontos a pihentető alvás?

Kerti parti barátokkal, családdal

Kerti parti: Szabadtéri rendezvények hangulatosan

Katona Edit

Nincs is jobb egy kerti partinál! Megmutatjuk, hogyan szervezd meg a tökéletes kerti partit!

Hogyan válasszunk szőnyeget 3 egyszerű lépésben?

Hogyan válasszunk szőnyeget 3 egyszerű lépésben?

Katona Edit

Egy jól megválasztott szőnyeg nemcsak a teret egészíti ki, de otthonossá is teszi lakásunkat. De hogyan válasszuk ki a tökéletes szőnyeget? Cikkünkben megmutatjuk ezt 3 egyszerű lépésben.

Kis lakás

A kis lakások 5 legnagyobb kihívása

Katona Edit

A kis lakások sok előnye mellett számos kihívással is járnak. Cikkünkben megmutatjuk, hogy melyek ezek és mik lehetnek a megoldások a problémákra.

Tepsiben sült krumpli sütése

Tepsiben sült krumpli

Katona Edit

Egyszerű, tepsiben sült krumpli, melyet nem kell sok olajban sütni, viszont ropogós és jó fűszeres lesz a burgonya. Tökéletes köret minden féle húshoz, halhoz, de akár magában egytálételként tartármártással is fogyasztható.

Félbarna kenyér recept élesztővel

Félbarna kenyér recept

Katona Edit

Ez a félbarna kenyér recept a teljes kiőrlésű kenyér recept alapján készült, mert többen szeretik a kicsit szellősebb, fehér kenyérhez hasonló kenyereket. Nagyon egyszerűen elkészíthető ugyanúgy, mint a csak teljes kiőrlésű gabonák lisztjeiből készült változatok

Egyszerű teljes kiőrlésű barna kenyér recept

Barna kenyér recept teljes kiőrlésű lisztből

Katona Edit

Sokan szeretnénk otthon házilag kenyeret sütni. Most egy egyszerűen elkészíthető barna kenyér receptet hoztunk, melyhez nem kell kenyérsütő, hanem a sütőben is megsüthető, ráadásul teljes kiőrlésű lisztek felhasználásával készül.